Nauja JAV ESTA VIZOS Paraiška

ESTA Internetinė paraiška buvo sukurta norint pagerinti kelionės leidimo procesą visiems JAV lankytojams. VWP šalies piliečiui, kreipiantis dėl ESTA, kelionėms į JAV Viza tampa nebereikalinga.

Žemiau yra pateikta ESTA internetinė formą (dar žinoma kaip VWP paraiškos forma), į kurią, norėdami kreiptis dėl kelionės leidimo, privalote užpildyti savo asmeninę informaciją.

Prieš suteikiant leidimą, visa informacija, pateikta per ESTA internetinę paraišką, bus patikrinama rankiniu būdu. Jei dėl jūsų paraiškos kils kokių nors problemų, apie tai jūs būsite įspėtas el. paštu.

Norėdami mėgautis bevize kelione, prieš pateikdami savo ESTA kelionės paraišką, pateikite ir pakartotinai patikrinkite visą reikalingą informaciją.

Apie Kandidatą

  • Visi, planuojantys vykti į JAV, turi pateikti vieną ESTA paraišką.
  • Visi atsakymai turi būti pateikti Anglų kalba.
  • Privalomi laukeliai yra pažymėti žvaigždute.

Paso duomenys





Pridėti papildomą laukelį

KITA PILIETYBĖ

Pridėti papildomą laukelį

GE NARYSTĖ


Pridėti papildomą laukelį

APIE TĖVUS


JŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Pridėti papildomą laukelį


INFORMACIJA APIE JŪSŲ DARBOVIETĘ



Kai pateikiate savo ESTA paraišką, jūsų informacijos patikrinimas ir sprendimo, dėl jūsų kelionės leidimo suteikimo priėmimas gali užtrukti ne ilgiau kaip 3 - 5 dienos. Viskas priklauso nuo pateiktų paraiškų skaičiaus ir jūsų pateiktos informacijos ypatumų.

Jei esate vienos iš Visa Waiver Programos šalių pilietis ir visa jūsų pateikta informacija yra naujausia bei atitinkanti naujausius įstatymus, jūsų ESTA paraiškos formos patvirtinimas neturėtų trukti ilgiau, kaip 2 dienos.

Ši konkreti kelionių į Ameriką ESTĄ forma buvo sukurta tam, kad surinktų svarbiausią informaciją apie asmenis, planuojančius keliauti į Jungtines Valstijas.

Visa šioje formoje pateikta informacija bus naudojama JAV pareigūnų, kad būtų priimtas sprendimas, garantuojantis jūsų kelionės patvirtinimą. Informacija negali būti naudojama trečiųjų šalių ar kitais tikslais.

Jei jūsų paraiška priimama ir jums suteikiamas kelionės į JAV leidimas, jūsų ESTA galios du metus arba iki jūsų paso galiojimo datos pabaigos. Dviejų metų laikotarpyje į JAV galite keliauti kelis kartus, tačiau kiekvieno iš jų metu, JAV negalite likti ilgesniam, nei 90 dienų laikotarpiui. Tačiau svarbu paminėti, kad pasienio kontrolės tarnyba turi teisę jūsų neįsileisti į JAV, jei jiems kyla įtarimų, jog savo ESTA naudojate kitais, nei kelionių, tranzito ar verslo tikslais.

Svarbu prisiminti, kad keliaujant pagal Visa Waiver Programos taisykles, jums nereikia turėti įprastinės Vizos. Vietoje to, jūs turite naudoti ESTA paraišką.

Elektroninės Kelionių Leidimo Sistemos patvirtinimas gali būti naudojamas keliaujant į JAV ne ilgesniam, kaip 90 dienų laikotarpiui, kai keliaujama turistiniais, tranzito ar verslo tikslais. Visais kitais atvejais, jums reikia kreiptis dėl Vizos ir ESTA leidimas nebus tinkamas.

Norėdami apsisaugoti nuo apgavysčių, naudokite tik patikimas paraiškos formas, kuriose pateikiant privaloma pildyti tik pačią svarbiausią informaciją.

JAV Visa Waiver Programos paraišką gali naudoti ir tėvai ar oficialūs globėjai, prieš kelionę į Jungtines Valstijas teikiantys savo vaikų informaciją. Daugiau informacijos, apie ESTA internetinės paraiškos procedūras galite rasti mūsų DUK skiltyje arba daugiau apie kitus, su ESTA susijusius klausimus, paskaityti mūsų tinklaraštyje.