NY ESTA-ANSØGNING TIL USA

Onlineansøgningen ESTA er udviklet med henblik på at forbedre processen omkring indrejsetilladelse for alle, der ønsker at rejse til USA. Som borger i et VWP-land er det ikke længere nødvendigt med visum for at rejse til USA, hvis man får godkendt sin ESTA-ansøgning.

Du kan finde ESTA-onlineformularen (også kendt som VWP-ansøgningsformularen) nedenfor, som skal udfyldes med personlige oplysninger til ansøgningen om indrejsetilladelse.

Alle de oplysninger, der indsendes via onlineansøgningen ESTA vil blive behandlet manuelt, inden tilladelsen gives. Hvis der skulle opstå problemer med din ansøgning, bliver du informeret pr. e-mail.

Vær venlig at opgive og dobbelttjekke alle de påkrævede oplysninger, inden du indsender din ESTA-rejseansøgning for at opnå mulighed for at rejse uden Visum.

Om Kandidaten

  • Alle der planlægger at rejse til USA skal indsende en ESTA ansøgning.
  • Alle svar skal angives på engelsk/dansk.
  • Felter markeret med stjerne er obligatoriske.

Pas detaljer


Tilføj ekstra felt



Tilføj ekstra felt

ANDET STATSBORGERSKAB

Tilføj ekstra felt

GE MEMBERSHIP


Tilføj ekstra felt

OM FORÆLDRE


YDIN KONTAKT INFORMATION

Tilføj ekstra felt


INFORMATION OM DIN ARBEJDSPLADS



Så snart din ESTA-ansøgning er indsendt, burde det ikke tage mere end 3 til 5 dage, før alle oplysninger er blevet tjekket og beslutningen om at give dig indrejsetilladelse er blevet foretaget. Det afhænger af, hvor mange ansøgninger der indsendes og de specifikke oplysninger, som du opgiver.

Hvis du er borger i et af Visa Waiver-programmets medlemslande og alle dine oplysninger lever op til de seneste regler, så burde det ikke vare længere end 2 dage, før din ESTA-ansøgning er godkendt.

Den specifikke ESTA-formular, der gælder for USA er blevet udformet således, at den udelukkende indsamler de mest afgørende oplysninger om individer, som planlægger at rejse til USA.

Alle de oplysninger, der indsendes via denne formular vil kun blive brugt af de amerikanske myndigheder til at foretage beslutningen om, hvorvidt du gives indrejsetilladelse. Ingen oplysninger vil blive brugt af tredje parter eller til noget andet formål.

Hvis din ansøgning godkendes og du gives indrejsetilladelse til USA, så vil din ESTA være gyldig i to år eller indtil det tidspunkt, hvor dit pas udløber. Inden for den 2-årige periode kan du rejse til USA flere gange, men uden på noget tidspunkt at opholde dig i USA mere end 90 dage. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at grænsekontrollen har ret til at nægte dig adgang til USA, i fald de har mistanke om, at du benytter ESTA til andre formål end det at rejse, transit eller forretning.

Det er vigtigt at huske, at når man rejser under Visa Waiver-programmets regler, så har man ikke brug for almindeligt visum. I stedet skal man bruge ESTA-ansøgningen ovenfor.

Electronic System for Travel Authorisation kan dog kun benyttes, når man rejser til USA i en periode, der ikke overstiger 90 dage og formålet med rejsen er det at rejse, transit eller forretning. I alle andre situationer skal du have visum, og ESTAen vil ikke være gyldig.

For at undgå svindel bør du kun benytte ansøgningsformularer, som du har tillid til og som blot kræver de vigtigste oplysninger.

Ansøgningen om det amerikanske Visa Waiver-program kan ligeledes benyttes af forældre eller værger til børn til at indsende deres oplysninger inden rejsen til USA. Du kan læse mere om ESTA-ansøgningens onlineproces i vores FAQ eller læse mere om forskellige spørgsmål angående ESTA i vores blog.